TV Waddinxveen

TENNISPARK "DE WOERD"

  
Get Adobe Flash player

21 december: SantaRun voor G-Tennis


Zin om eens lekker gek te doen voor het goede doel met veel anderen? Met een groep of gewoon alleen? Doe dan mee met de gezelligste “Fun run” van het jaar voor jong en oud! Op zaterdag 21 december as. ren of wandel jij samen met honderden andere kerstmannen en vrouwen, jong en oud 3 kilometer door Waddinxveen. Waddinxveen is in beweging en ook nog voor het goede doel. Door jouw deelname steun je drie goede doelen in Waddinxveen.

Een van de goede doelen is onze vereniging. De sponsorloop is onder andere voor het G-Tennis op onze vereniging! Doe daarom gezellig mee en steun daarmee onze vereniging.
Tevens zijn wij met de vereniging aanwezig in de Coenecoop sporthal met een G-Tennis clinic verzorgt door onze tennisleraar Frank van den Berg.
Alle reden dus om gezellig mee te doen en onze vereniging financieel te ondersteunen!

Kijk voor meer informatie op www.rotarysantarunwaddinxveen.nl en schrijf je in!

De Santa “Funrun” start op het Gouweplein, het  centraal gelegen winkelcentrum van Waddinxveen. Voorafgaand aan de start is er een fantastisch optreden van feestartiest Irvine.

De straten in het centrum van Waddinxveen zullen rood en wit kleuren door de deelnemers en overal rond het parcours zal muziek te horen zijn. De finish is in het Coenecoop College aan de Dreef, waar de lopers worden onthaald met een medaille en gratis chocolademelk. En er is meer: in het Coenecoop College wordt een gezellige after-party georganiseerd met muziek, (dans) optredens van Studio Da Danza,Toos, Popschool Waddinxveen, een fotomomentje met de kerstman. Daarnaast zal Irvine ook daar optreden.

Het tijdschema ziet er als volgt uit:

12.30                   Verkoop laatste pakken bij de Kroon en verzamelen deelnemers op het Gouweplein

13.00                   optreden van feestartiest Irvine

13.30                   startschot Santa Run

14.00  –  ????      Finish deelnemers in het Coenecoop College

14.15  –  16.00    (muzikale) optredens in de aula van het Coenecoop College van o.a. Da Danza, Toos en Pop school Waddinxveen. 
Omstreeks 15.30 uur optreden van Irvine

16.15                   Afsluiting Santa Run

Graag tot ziens bij de start van de Santa Run van de Rotary Club Waddinxveen op 21 december. 
Inschrijven ( kosten € 5 p.p.) kan t/m vrijdag 20 december bij onze verkooppunten en via Internet.Op zaterdag 21 december kun je je nog tot 13.00 uur inschrijven bij Cultuurhuys De Kroon. Maar op = op! Dus schrijf je snel in, dan is jouw plek gegarandeerd. 

Kijk voor meer informatie op www.rotarysantarunwaddinxveen.nl en schrijf je in!