TV Waddinxveen

TENNISPARK "DE WOERD"

  
Get Adobe Flash player

Inschrijven KNLTB voorjaarscompetitie 2020

Beste leden ,

Het is al weer zover. De najaarscompetitie van 2019 is net afgelopen en de inschrijving van de voorjaarscompetitie2020  staat al weer voor de deur. 

Het bestuur kijkt naar de mogelijkheid om voor de zaterdagcompetitie het aantal teams te verruimen. Dit kunnen we doen door te gaan werken met variabele aanvangstijden op de competitiedag. Tot nu toe was er op zaterdag ruimte voor 16 teams, door het invoeren van variabele aanvangstijden creeeren we ruimte voor iets meer teams. Wij willen hiermee nieuwe teams de mogelijkheid geven om zich ook op te geven voor de zaterdagcompetitie. Op de zondag kunnen 12 teams spelen ( dit is incl. de jeugdteams) Op vrijdagavond kunnen er 8 teams spelen. Op de dinsdag hadden we afgelopen seizoen 3 teams. ook daar is nog ruimte voor meer teams.

Inschrijven kan t/m zondag 29 december 2019  door als captain van een team een mail te sturen naar:  Nicokortenoeven@outlook.com

Het inschrijven kan weer gebeuren onder voorwaarden van een aantal regels waar de teams zich aan moeten houden.

Deze regels zijn:

  1. Er kan alleen worden ingeschreven als Team. Dat doet de captain van het team door een opgave naar mij te mailen met alle teamleden en hun bondsnummer.
  2. Alle captains krijgen de taak om op de competitiedagen toezicht te houden voor het goede verloop van die competitiedag.
  3. De captains zorgen voor de administratieve afhandelingen zoals : uitslagen gelijk na de gespeelde wedstrijd verwerken en alle correspondentie met hun tegenstanders over inhalen van wedstrijden of verzetten van de wedstrijden.
  4. Een terugtrekking van een team: het bestuur heeft besloten, dat een team wat zich inschrijft en zich daarna weer terugtrekt, verantwoordelijk zijn als team, voor de boetes die de bond ons oplegt.

 Met vermelding van:

  • de voorletters, achternamen en bondsnummers van de teamleden;
  • De naam van de captain met e-mail adres en telefoonnummer;
  • Welke competitievorm je wilt spelen;
  • Voorkeur voor aanvangstijd: s’morgens of s’middags ;
  • En de klasse waar je vorig jaar in gespeeld hebt ( voorjaarscompetitie 2019 ) en of je kampioen bent geworden in die klasse of gedegradeerd bent.

 Ik zie jullie mail tegemoet,

Groetjes,

Nico en Aad