TV Waddinxveen

TENNISPARK "DE WOERD"

  
Get Adobe Flash player

Evenementen

Ieder jaar organiseert de Jeugdcommissie vele evenementen voor de Jeugd:

Hieronder worden de jaarlijks terugkerende evenementen beschreven:

Clubkampioenschappen
Ieder jaar worden de clubkampioenschappen georganiseerd. Wij gaan dan uitmaken wie zich de sterkste junior van de vereniging (in zijn/haar eigen categorie) mag noemen. Dat kan in het enkelspel, maar ook in het dubbelspel.

De Waddinxveense Jeugd Kampioenschappen (W.J.K.) dubbel
Deze Waddinxveense Jeugdkampioenschappen worden georganiseerd door de jeugdcommissies van de drie tennisverenigingen van Waddinxveen: TV Be Fair, De Gouwe Smash en TV 'Waddinxveen'.
Het is een toernooi voor de jeugd waarin alleen dubbelwedstrijden worden gespeeld op één van de drie parken. Jij kunt je ook inschrijven met een partner van een andere vereniging. (uit Waddinxveen) Er wordt ingedeeld op sterkte en op leeftijd. De winnaars mogen zich dan de Kampioenen van Waddinxveen noemen. 

Het Ouder- en Kind toernooi 
Dit is een gezellig ééndagstoernooitje waarbij je met een ‘oudje”speelt. Je mag iedere senior vragen om met je te spelen, ook al is diegene niet lid van onze vereniging, dus niet alleen vader of moeder maar ook opa, oma, buurman of tante. De enige voorwaarde is dat het verschil in leeftijd minstens 20 jaar moet zijn. Dus echt met een “oudje” spelen!!

Meer informatie over deze evenementen vindt je later op de website, tevens ontvang je als Jeugdlid altijd een email wanneer er iets wordt georganiseerd.

   Clubkampioenen 2019