TV Waddinxveen

TENNISPARK "DE WOERD"

  
Get Adobe Flash player

Evenementen commissie

Evenementen

In dit menu staat informatie over evenementen en toernooien die plaats vinden of waaraan deelgenomen kan worden.
Samengevat in chronologische volgorde vindt u deze in de evenementenkalender.

 

Andere opzet met nieuwe ideeën voor evenementen:

Beste leden,

Het Tennis zomerseizoen is weer van start gegaan. Een nieuw seizoen met een geheel vernieuwd clubgebouw waar we trots op mogen zijn. We vinden het tijd om onze tennisevenementen anders te organiseren en hiervoor de (tennis-)bal bij onze leden te leggen.
Dit is een unieke kans voor iedereen met een leuk idee voor een evenement!! Kom met je ideeën en wij helpen je met uitvoering en praktische tips.

Wat bedoelen we precies met nieuw?
Je kunt vanaf nu zelf met een groepje een tennis dag organiseren. Wil je een BBQ-toernooi, of een nieuwe vorm van Ladies Day. Of heb je een idee voor een gast toernooi waarbij iedereen een vriend of kennis mee neemt? Leef je uit in creativiteit!

Heb je zoiets nog nooit gedaan en heb je hulp nodig om het op te zetten, we hebben een aantal leden met ervaring achter de hand die je graag op weg willen helpen. Bijvoorbeeld om een email te maken en te sturen, informatie op Facebook te zetten of posters te helpen maken.

Zijn er dan geen regels?
Ja, bijvoorbeeld afstemming met de evenementenkalender of er op die dag ruimte is om te kunnen spelen. Je kunt zelf al kijken op de evenementenkalender die op de website staat en op het prikbord in ons clubgebouw hangt. Verder willen we juist vooraf weinig regels neerleggen en ieder voorstel individueel bekijken.

Ten slotte!
Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen mail dit naar: mailto:evenementen@tvwaddinxveen.nl

Wij nemen dan contact met je op. Samen gaat dit vast lukken!  Wat ons betreft gaan we er gezamenlijk een mooi Tennisjaar van maken.

We zijn benieuwd!
Vriendelijk groeten,

De evenementencommissie

PS.
Als commissie organiseren wij nog het Drieparken Toernooi op 2e Pinksterdag. De uitnodiging hiervoor ontvang je binnenkort!


 

Gezocht: hulp voor Evenementencommissie

De evenementencommissie, bestaande uit Anne-Marie van den Berge, Astrid Bakker, Andrea Rijsemus en Ron Bekooy verzorgen elk jaar de verschillende evenementen binnen onze tennisclub. Bijvoorbeeld het voorjaarstoernooi, Ladies Day en 3 parkentoernooi.
Wij als commissie zouden best extra hulp kunnen gebruiken tijdens deze evenementen. Natuurlijk benaderen we wel eens iemand binnen de club. Vaak is het beeld dat dit veel tijd kost en veel vergaderen is. Niets in minder waar. Voor ieder evenement maken we je uitnodiging op de website, delen we de deelnemers in en zorgen dat er via de barcommissie de inkoop wordt gedaan. Op de dag zelf moeten er een aantal mensen zijn die de uitslagen verwerken en eventueel zich met het eten bemoeien. Eigenlijk best overzichtelijk.
Denk je nu bij je zelf "best leuk en ik wil best één evenement helpen", laat het de evenementencommissie weten via de mail of bel één van ons!